ka gep logo

alap kiásás

Az innovatív gépparkunkban megtalálható járművekkel:

alap kiásás

Az innovatív gépparkunkban megtalálható járművekkel:

alap kiásás

Innovatív gépparkunkban megtalálható járművekkel:

Locust 903 3 1

Mikor javasoljuk a mi kivitelezésünket?

Az épület súlya az alapra nehezedik, ezért bármilyen típusú építkezésről legyen szó, a stabil alap elengedhetetlen. A stabil alapot csak magas színvonalú földmunkával érhetjük el.

Professzionális tereprendezési szolgáltatásunkkal bármilyen jellegű talajt egyenletesre simítunk. Nagy teherbírású, stabil gépeink porózus és köves talajon is tökéletesen üzemelnek, szétterítik és letalpalják a szóródó anyagokat, hogy Ön majd biztos alapokra építkezhessen.
Kérés esetén a munka során keletkezett zöldhulladékot és szóródó anyagokat maradéktalanul elszállítjuk. Cégünk gondoskodik a megfelelő területtisztításról, így Ön koncentrálhat az építkezésre.

Miért válassza a mi szolgáltatásunkat?

A munkálatokat minden esetben ingyenes terepszemle és állapotfelmérés előzi meg, amely az alap ásást tekintve nélkülözhetetlen. A földmunka során a talajviszonyoknak megfelelően mélyre ásunk ahhoz, hogy a leendő épület elbírja terhelést.

Mindig a földmunka típusának megfelelő munkagépeket biztosítjuk a feladatok elvégzéséhez, így határidőre vállalt feladatainkat könnyedén teljesíteni tudjuk. Első osztályú kotró-, rakodó- és forgókotró gépeink folyamatos szervizelés és karbantartás alatt vannak, így a meghibásodás szinte kizárt.

Mind a munkafolyamatokat, mind az árképzést részletesen átbeszéljük, így a végelszámolásnál nem érheti Önt meglepetés. Rugalmas munkaszervezésünk és logisztikai rendszerünk természetesen lehetővé teszi, hogy a munka közben felmerülő igényekre, extra kérésekre is megoldást kínáljunk.

CAT 428 F2

Milyen eszközzel végezzük ezeket a munkákat?

CAT 428 F2

CAT 428 F2

Mélyépítés

CAT 313 forgókotró

Locust 903 3

Locust 903

Szeretne ingyenes tanácsadást kapni arról, hogyan tudunk Önnek segíteni?

Szeretne ingyenes tanácsadást kapni arról, hogyan tudunk Önnek segíteni?